Rabbit Steps op het Podium van ‘t Perron

Afbeelding en tekst verstrekt door ‘t Perron

Op vrijdag 17 mei om 20:30 uur transformeert de foyer van ‘t Perron opnieuw tot een levendig muziekcafé, allemaal dankzij de opzwepende klanken van de swingende band, Rabbit Steps. En het beste nieuws? De toegang is gratis!

Na eerdere uitverkochte edities keert Rabbit Steps terug om het publiek te trakteren op een mix van energieke rockmuziek. Ondanks hun jeugdige leeftijd legt de band zich niet alleen toe op hedendaagse hits, maar biedt ze ook een selectie van klassieke en alternatieve rocknummers aan, die elke doelgroep in beweging zullen brengen. Verwacht tijdens deze gezellige avond herkenbare hits van Queen, Dire Straits, Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers en The Kooks.

Met hun gevarieerde repertoire en speelse aanpak weten de leden van Rabbit Steps het publiek moeiteloos te betrekken. Zelfs de meest terughoudende feestgangers laten zich meeslepen en laten voor een paar uur alle remmen los.

Maar waar komt die opvallende bandnaam eigenlijk vandaan? In 2021 begon de band als ‘Rapid Steps’, maar die naam hield slechts één dag stand. Ouders van de bandleden stelden de prangende vraag: “Wat hebben konijnen met dit alles te maken?”. Dit leidde tot een snelle naamswijziging naar ‘Rabbit Steps’, compleet met een springend konijn als logo.

De band bestaat uit getalenteerde muzikanten, waaronder Noortje Pellens op drums, Koen Klaren op basgitaar, Jeroen Jansen en Michiel van den Hurk op gitaar, en Dani Bosveld als zanger.

Voor meer informatie over Rabbit Steps, bezoek hun website op www.rabbit-steps.nl of volg hen op Instagram via instagram.com/rabbit_steps. Mis deze avond vol bruisende muziek en plezier niet!