Paradepraat kijkt terug

In de dertiende aflevering van de Brabantsedag-podcast komen de verhalen naar voren van zondag 27 augustus 2023, de 64ste Brabantsedag.

Over de grootste theaterparade van het jaar komen natuurlijk meestal de wagenbouwers aan het woord. De dertiende aflevering van Paradepraat brengt drie personen die deze laatste zondag in augustus een andere rol hadden.

Tekst en foto is beschikbaar gesteld door Stichting Brabantsedag

Host Maarten van der Velden gaat op zoek naar de verhalen van die dag. Dat doet hij samen met Frank van Lierop, hoofd theaterparade en bestuurslid van Stichting Brabantsedag, met Mandy van Asten, veiligheid en vergunningen bij Stichting Brabantsedag en Peter van de Voort, een trouwe bezoeker die er ook dit jaar weer bij was. Hoe was voor hen die dag? Hoe verliep voor hen deze zondag, waren ze wel thuis voor het avondeten en hebben ze van de Parade kunnen genieten?

In de leerzame aflevering hoor je dingen achter de schermen die het grote publiek ontgaan. Paradepraat is te beluisteren via Spotify (Zoek op ‘Paradepraat’) of via www.Brabantsedag.nl/paradepraat.