Optreden Ninia Lazaar bracht met haar viool licht en kleur

Afgelopen vrijdagmiddag bracht Ninia Lazaar met haar viool licht en kleur. Diverse herkenbare klassieke muzieknummers passeerden de revue op een heerlijke, ontspannen manier. Verschillende componisten kwamen voorbij, zoals Mozart, Chopin, Beethoven, Vivaldi, Liszt, Tsjaikovski, Schubert, enz. Diverse bewoners neurieden en deinden mee op de vaak herkenbare melodieën.

Tekst en foto’s aangeboden door de Vrienden van het Nicasiushuis.

Halverwege werd Ninia onderbroken door een verrassing voor Eline. Het was Eline’s laatste werkdag binnen het Nicasiushuis, omdat ze een nieuwe uitdaging aangaat binnen ANANZ in Geldrop. Ze kreeg een mooie wanddecoratie aangeboden, gemaakt door de bewoners, samen met een prachtige bos bloemen. Eline, bedankt voor je inzet en fijne samenwerking, namens de vrienden van het Nicasiushuis, en veel succes met je nieuwe uitdaging.

Na deze onderbreking vervolgde Ninia Lazaar haar optreden. Vandaag waren er minder bewoners aanwezig, mede veroorzaakt door de beperkingen momenteel op de afdeling Pg. Al met al was het toch weer een mooie muzikale middag, mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van het Nicasiushuis.

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Verslag » Optreden Ninia Lazaar bracht met haar viool licht en kleur

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292