Oproep van Jan van Hoof, Artistiek leider van Kunstsmullen 2024

Foto en tekst: Klaas Doornbos/ Kunstsmullen

Voor Kunstsmullen 2024 wil ik me – Jan van Hoof – honderd procent inzetten om er een verrassend en bijzonder evenement van te maken. Dat wil ik doen samen met alle vrijwilligers, de gemeente, maatschappelijke instellingen en culturele organisaties en natuurlijk ook met de inwoners van Heeze-Leende.

Kunstsmullen biedt in 2024 een hoofdprogramma dat we met onder andere Sylvia Vrooyink en Eduard Sweep samenstellen. We ontwikkelen een route door het schitterende landschap van de vier kernen van de gemeente Heeze-Leende. De route verbindt zo deze kernen onderling. Het thema van Kunstsmullen 2024 is ‘Bomen Spreken’.

Naast het hoofdprogramma is er een tweede programma: het parallelprogramma. Daarin worden werken getoond van verschillende kunstvormen. Amateurs, semi-professionals en professionals uit onze gemeente zullen hieraan meewerken.

Iedereen (groep, individu of organisatie) die mee wil doen en daarvoor een idee heeft, help ik graag om dit idee te realiseren.

Wil je meedoen en heb je nog geen idee, kom dan even langs. We kunnen dan samen kijken wat je kunt doen en hoe je dat gaat aanpakken.

Je kunt me op bijna elke dinsdag vinden in ’t Perron in Heeze. Bel of mail me van tevoren: janvanhoof@kunstsmullen.nl, telefoon  0653862844. Samen kunnen we er weer een prachtig Kunstsmullen van maken in 2024. Eén om trots op te zijn.