De toekomst van de bibliotheek

Op zaterdag 22 april bezoeken alle politieke partijen van Heeze-Leende de drie verschillende vestigingen van Bibliotheek Dommeldal binnen onze gemeente. Zij doen dit op uitnodigingen van De Vrienden van de Bibliotheek Heeze – Leende. De vrienden willen – in die vestigingen – met hen praten over de toekomst van de bibliotheek.

Inwoners

Maar zou het niet interessant zijn om ook de inwoners van de gemeente te betrekken bij dit proces? Door de inwoners te betrekken bij de ontwikkeling van een nieuwe visie voor de bibliotheek, kunnen er ideeën en perspectieven ontstaan die anders wellicht over het hoofd worden gezien.

Het is belangrijk dat ook de inwoners betrokken worden bij het maken van plannen voor de toekomst van de bibliotheek. Dit omdat de bibliotheek niet kan bestaan zonder de mensen die er gebruik van maken of zouden kunnen maken. Als de ideeën en wensen van de inwoners worden meegenomen in het proces, dan zal de bibliotheek beter aansluiten bij hun behoeften en interesses. Hierdoor zal de bibliotheek meer waardevol blijven voor de gemeenschap en zullen mensen er graag naartoe gaan.

Bron foto: Joost Heessels:

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl