Openingstijden en contact jongerenwerk in de zomer

Tekst en Beeld: Wendy Lina/ Cordaadwelzijn

Openingstijden en contact jongerenwerk in de zomer

In de zomervakantie is het jongerencentrum geopend op andere tijden dan jullie van ze gewend zijn. In de eerste twee weken van de vakantie zijn ze aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag van 12 tot 17 uur.

Er zijn nog een heleboel klussen die we willen doen zodat ze komend schooljaar echt van start kunnen gaan met een activiteitenprogramma. Zo zijn ze (internet)kabels aan het aanleggen, de muziekstudio aan het isoleren, kasten aan het inruimen en gaan ze een balie bouwen. Jullie zijn van harte welkom om hierbij te komen helpen. Verder is zoals gewoonlijk de gameroom geopend, kun je tekenen en spellen doen, of iets lekkers bakken voor het klusteam.

Ook mogen jullie meehelpen met het maken van het activiteitenprogramma van september. Welke dingen wil je doen op dinsdag bij de tech-middag? Wat is er nodig voor de Koekebakkers op woensdag? Wat voor kunst-project gaan we beginnen op donderdag? Wat gaan we doen in de muziek- en filmstudio? Denk mee en help om in kaart te brengen wat er nodig is om samen met jullie deze wensen in een vorm te gieten.

Van 19 juli tot 19 augustus is het jongerencentrum 4 weken gesloten. In alle vakantieweken zijn er 1 of 2 jongerenwerkers telefonisch bereikbaar tussen 12-17 op dinsdag, woensdag en donderdag. Daarbuiten kun je altijd mailen of appen als je dringende vragen hebt of met ons ergens over wilt praten.

Jaap Henst (bereikbaar tot 19 juli 0620744520 jaaphenst@cordaadwelzijn.nl)

Wendy Lina (bereikbaar tot 29 juli 0623394210 wendylina@cordaadwelzijn.nl)

Sylvain van Veen (bereikbaar vanaf 29 juli 0682055310 sylvainvanveen@cordaadwelzijn.nl)