Open Dag Korfbalvereniging Eymerick een Succesvolle Ochtend

Film/ Foto’s en tekst: Joost Heessels

Vanmorgen opende Korfbalvereniging Eymerick om 10:00 uur haar poorten voor een mooie Open Dag. De sfeer was direct goed toen voorzitter Hans van der Vorst het welkomstwoord verzorgde, waarna de ochtend van start ging met een energieke clinic.

De clinic werd geleid door twee ervaren spelers van DSC Eindhoven, Maud en Koen. Zowel eigen leden als enthousiaste kinderen van lokale scholen namen deel aan de activiteiten. Na een korte warming-up werden diverse oefeningen met de bal en de korf uitgevoerd, waarbij zowel de kinderen als de aanwezige jongeren vol enthousiasme meededen en genoten van de clinic.

Terwijl de kinderen zich uitleefden op het veld, konden ouders ontspannen bijpraten onder het genot van een kopje koffie op het terras. Tijdens de pauze werden de dorstige spelers en speelsters getrakteerd op verfrissende limonade, waarna het programma werd vervolgd met andere leuke activiteiten.

De Open Dag bood niet alleen een gezellige gelegenheid om kennis te maken met korfbal, maar was tevens een uitgelezen kans voor potentiële nieuwe leden om de vereniging te ontdekken. Korfbalvereniging Eymerick hoopt dan ook dat deze geslaagde ochtend zal resulteren in een toename van nieuwe leden en verdere bloei van de club.

Voor meer informatie over Korfbalvereniging Eymerick en toekomstige evenementen, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van de vereniging.