Op Ontdekkingstocht bij de Sportvereniging van 2023, KV Eymerick.

Op zaterdag 13 april heb je de kans om te ontdekken of jij een match bent met DE Sportvereniging van 2023! Korfbalvereniging Eymerick heeft namelijk de eer gekregen om uitgeroepen te worden tot Sportvereniging van het jaar tijdens het Sportgala 2023 van de gemeente Heeze-Leende. Maar zijn jullie ook echt een match? Dat kun je gaan onderzoeken tijdens deze speciale dag.

Tijd: 10:00u ÔÇô 12:00u * ­čôŹ
Locatie: Dominee Kremerstraat 31
Leeftijd: Voor alle leeftijden vanaf 3 jaar

Je gaat spelenderwijs aan de slag en krijgt professionele begeleiding om te ontdekken hoe fantastisch korfballen kan zijn. Zorg ervoor dat je een sportieve outfit draagt voor deze ochtend!

Afbeelding van Rudy and Peter Skitterians via Pixabay | Tekst losjes gebaseerd op Facebooktekst KV Eymerick

Voor alle ouders en verzorgers staat er een heerlijk kopje koffie/thee klaar, en je bent – als ouder – van harte uitgenodigd om te blijven kijken. En voor alle deelnemers heeft de club tussendoor en na afloop een verfrissend bekertje ranja klaarstaan. Want van al dat sporten krijgen we natuurlijk dorst!

Dus, durf jij het aan om op ontdekkingstocht te gaan bij de Sportvereniging van 2023?

Maak je geen zorgen als je niet de volledige 2 uur kunt blijven, dat is helemaal ok├ę. Je bent nog steeds van harte welkom om langs te komen.

┬ę 2024 Mijn Heeze