Ook Kasteel Heeze en haar bewoners “In Liefde voor het Landgoed”

Foto: Mijn Heeze | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Vanaf vandaag, vrijdag 12 april 2024, biedt NPO 1 een uniek inkijkje in het leven van zes bijzondere bewoners van Nederlandse kastelen en buitenplaatsen in de nieuwe serie “In Liefde voor het Landgoed”. Deze intrigerende serie volgt hun missie om het familielandgoed te behouden voor de volgende generaties, en belooft kijkers mee te nemen op een betoverende reis door geschiedenis, traditie en toewijding.

Ook Kasteel Heeze en haar bewoners, Baron en Baroness Van Tuyll van Serooskerken zijn te zien in deze serie. “In Liefde voor het Landgoed” belooft niet alleen een visueel spektakel te zijn, maar ook een bron van inspiratie en bewondering voor degenen die de schoonheid en het belang van ons historisch erfgoed willen koesteren.

Informartie omroep Max:

Alle zeilen bijzetten – vrijdag 3 mei om 21.30 uur bij MAX op NPO 1
De zorg voor het erfgoed is een belangrijke taak voor de families. De 71-jarige Sammy baron van Tuyll van Serooskerken stroopt zelf de mouwen op om de sluis in de gracht te onderhouden. Ondertussen ploeteren Otto en Marlies verder om de kas van het landgoed te spekken. In Ridderkerk worden de kinderen van Het Huys ten Donck op een hele bijzondere manier naar school gebracht. Catharina moet alle zeilen bijzetten om haar rol als beheerder van het landgoed én het moederschap te combineren.