Ook in Heeze begint het kerstseizoen langzaam op gang te komen

Met de terugkeer van de oude Bisschop naar Spanje staat Heeze klaar om zich onder te dompelen in de magie van het kerstseizoen. Een reeks betoverende kerstactiviteiten is gepland om de dorp in feeststemming te brengen.

Afbeelding van Theo Crazzolara via Pixabay | Tekst: Redactie Mijn Heeze

Op 14 december trappen ‘De vrienden van Bieb Heeze-Leende’ het feestseizoen af met een avond vol verhalen en muziek rond de kersttijd in ‘t Perron, vanaf 20:00 uur. De sfeervolle avond belooft een gezellige start te zijn voor de kerstperiode.

De volgende dag, 15 december, keert de geliefde Lichtboom terug naar het hart van Heeze. De feestelijke opening om 15:00 uur zal worden verricht door onze burgemeester. Na de opening is er een speciale kindermiddag bij de boom, compleet met een knutseltafel, warme chocolademelk, andere warme drankjes en heerlijke versnaperingen. De Lichtboom, een initiatief van Uitvaartbureau Fiddelaers, brengt niet alleen licht, maar ook saamhorigheid naar het dorp.

Op 16 december zorgt Fanfare Nicasius voor kerstmuziek op verschillende plekken in Heeze. Mocht u met uw buurt, met uw bedrijf of met wie dan ook tussen 10:00 en 16:00 uur een kerstviering hebben, laat het de fanfare weten. Wie weet komt de fanfare langs om kerstliedjes te spelen en de feestvreugde te vergroten.

Diezelfde dag is Dagbeleving Valckenborgh gastheer voor een heuse Kerst-inn tussen 11:00 en 16:00 uur. De bezoekers kunnen genieten van de feestelijke sfeer, prachtige decoraties, snuisterijen en lekkernijen, waaronder warme glühwein. Het dragen van de mooiste kersttrui wordt aangemoedigd.

Op zaterdag 23 december nodigt Mè Tresse het publiek uit voor een sfeervolle muzikale belevenis in de kerk van de Protestantse Gemeente Nederland om 17:00 uur. Het pittoreske kerkje aan de Kapelstraat 50 vormt het perfecte decor voor een betoverende avond vol muzikale hoogtepunten. Mè Tresse brengt een mix van oud en nieuw repertoire, inclusief eigentijdse kerstmelodieën waarbij het publiek uit volle borst mag meezingen.

Heb jij een leuke kerstactiviteit, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl