Ontmoeting, Ontspanning, Ontplooiing bij het Maandelijkse Mantelzorgcafé

Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende heet mantelzorgers en hun naasten welkom bij het maandelijkse Mantelzorgcafé, waar ontmoeting, ontspanning en persoonlijke groei centraal staan. Dit initiatief biedt mantelzorgers de gelegenheid om in een ontspannen sfeer andere mantelzorgers te ontmoeten, ervaringen en tips te delen, en informatie te verkrijgen over diverse thema’s. Het café nodigt ook gastsprekers uit voor een gevarieerd programma, dat wordt gedeeld via nieuwsbrieven, persberichten en Facebook.

Op donderdag 9 november a.s. tussen 19:30 en 21:00 uur ben je van harte welkom, samen met je naaste, in de kapel van D’n Toversnest 2 in Heeze. Deze locatie is eenvoudig bereikbaar via de openbare parkeerplaats aan de voorkant van D’n Toversnest.

Tijdens deze avond willen we jou persoonlijk, in aanwezigheid van wethouder Maaike van Breugel, de Mantelzorgwaardering overhandigen. Dit zal plaatsvinden onder het genot van een kopje koffie of thee, vergezeld van lekkernijen.

We heten ook de jonge mantelzorgers van harte welkom tijdens dit Mantelzorgcafé.

Om ervoor te zorgen dat we weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen, vragen we je om je deze keer aan te melden. Dit kan gedaan worden door een e-mail te sturen naar steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl of door te bellen naar 040-2265597 vóór 2 november!

Als je andere mantelzorgers meebrengt die zich ook hebben aangemeld of geregistreerd voor deze waardering, vragen we hen om zich ook individueel aan te melden voor deze avond, zodat we voor iedereen kunnen zorgen.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende via 040-2265597 of steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere avond vol waardering en samenzijn.