Ontdek Qigong – Tai chi: Buitenlessen starten vanaf april

Vanaf 26 april zullen de buitenlessen van Bewegingsinstructies weer van start gaan op het veldje aan de Hodibalduslaan. De lessen, die een combinatie bieden van Qigong, Tai chi en Therapie in de Chinese gezondheidsleer, zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

Dit initiatief wordt geleid door Els Roemer, een ervaren instructeur op dit gebied. “Ik ben verheugd om de buitenlessen weer te kunnen hervatten,” zegt Els Roemer. “Beweging is essentieel voor ons welzijn, vooral in deze tijd waarin velen van ons meer binnen zitten dan ooit tevoren. Deze lessen bieden niet alleen fysieke activiteit, maar ook ontspanning en verbinding met de natuur om ons heen.”

Om deel te nemen aan de lessen wordt een vergoeding van €8,50 gevraagd voor 10 lessen of meer. Voor deelnemers die de voorkeur geven aan flexibiliteit, is er de mogelijkheid om per les te betalen, tegen een tarief van €11,- per les.

Voor diegenen die twijfelen of deze lessen geschikt zijn voor hen, nodigt Els Roemer hen uit om contact met haar op te nemen voor meer informatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door contact op te nemen met Els Roemer op 06-43867646. Haar expertise en enthousiasme zullen zeker een positieve invloed hebben op degenen die ervoor kiezen om deel te nemen aan deze verrijkende buitenlessen.

Kijk voor meer informatie op: https://sites.google.com/view/taichi-qigongelsroemer/tai-chi-qigong?authuser=0

© 2024 Mijn Heeze