Ontdek je muziektalent op de Speelplaats

Op zondag 17 maart nodigt fanfare St. Nicasius jonge muziekliefhebbers uit voor een betoverende ervaring: de Speelplaats. Dit unieke initiatief biedt kinderen vanaf 5 jaar de kans om op een speelse manier kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten en hun eigen verborgen talenten te ontdekken.

Foto aangeboden door Fanafare St. Nicasius | Tekst op basis van tekst Fanfare St. Nicasius

De Speelplaats is een levendige ontmoetingsplek waar spelen en muziek samenkomen. Tussen 10.30 uur en 11.30 uur kunnen kinderen vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan deze maandelijkse activiteit, die gehouden wordt in het Dorpshuis ‘t Perron.

Het concept is eenvoudig maar effectief: kinderen worden aangemoedigd om te experimenteren met diverse instrumenten, deel te nemen aan leuke spellen en te worden verrast door hun eigen muzikale vaardigheden. De Speelplaats belooft een laagdrempelige en inspirerende ervaring te zijn, waarbij plezier en ontdekking centraal staan.

Of je nu al een ervaren muzikant bent of nog nooit een instrument hebt aangeraakt, de Speelplaats verwelkomt kinderen van alle niveaus. Dus kom langs op zondag 17 maart en laat je meeslepen door het magische avontuur van muziek!

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website van fanfare St. Nicasius. We kijken ernaar uit om jullie te zien op de Speelplaats!

Het is geen inloopochtend maar een compleet muzikaal programma.

Om dat volledig mee te maken moet je dus van 10.30 uur tot ongeveer 11.30 aanwezig zijn.