Ontdek je innerlijke kracht met Jozien Mooren

Tekst: Redactie Mijn Heeze

Op maandag 10 juni nodigen we je uit in de Bibliotheek van Heeze voor een verrijkende avond met Jozien Mooren, veelzijdig auteur en deskundige in persoonlijke ontwikkeling. Jozien, bekend van haar veelzijdige rollen als yogadocent, mindfulness instructeur en holistic coach, zal haar nieuwste boek ‘Droom je werkelijkheid, Activeer je innerlijke kracht en sta bewust in het leven’ presenteren. Dit belooft meer dan zomaar een boeklezing te worden; het wordt een avond van diepgaande inzichten en zelfontdekking.

Over het Boek: In haar nieuwste werk verkent Jozien de kracht van dromen en de mogelijkheden om deze in werkelijkheid om te zetten. Haar benadering combineert persoonlijke verhalen met bruikbare oefeningen die lezers helpen hun diepste potentieel te bereiken. Dit boek is niet enkel een gids; het is een uitnodiging om je eigen levensverhaal actief te herschrijven en je grenzen te verleggen.

Wat Kun Je Verwachten van de Avond? Jozien deelt tijdens deze avond boeiende verhalen en krachtige oefeningen uit haar boek. Ze biedt concrete strategieën om persoonlijke obstakels te overwinnen, van intentie en visualisatie tot daadwerkelijke realisatie van persoonlijke ambities. De sessie zal de deelnemers ook uitrusten met technieken om bewuster en doelgerichter in het leven te staan, zoals het bijhouden van een droomdagboek en het interpreteren van nachtelijke dromen.

Details van de Lezing:

  • Datum: Maandag 10 juni
  • Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
  • Locatie: Bibliotheek Heeze, in Dorpshuis ‘t Perron
  • Kosten: €3,00 voor bibliotheekleden, €5,00 voor niet-leden

Reserveringen en Meer Informatie: Bezoek www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten om je plaats te reserveren. Mis deze kans niet om door Jozien geïnspireerd te raken en stappen te zetten in je persoonlijke groei!