Ontdek het aanbod van Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp!

Er valt van alles te beleven in onze dorpen Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp. Of je nu van muziek, theater, lezingen, sportevenementen of kermis en autorally’s houdt, er is voor ieder wat wils. Bekijk het gevarieerde programma in de agenda op VisitHeezeLeende.nl.

De website zet Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp in de spotlights, met als doel het bevorderen van het toerisme.

Tekst en foto aangeboden door Recreatief Heeze-Leende

Promoot jouw verenigingsactiviteit op VisitHeezeLeende.nl!
Breng de activiteiten van jouw vereniging onder de aandacht op VisitHeezeLeende.nl! 
Als jouw vereniging ontbreekt, voeg dan eenvoudig de activiteit toe via de ‘evenement aanmelden’ knop op de agenda-pagina.

Voor meer informatie en vragen, neem contact op via info@visitheezeleende.nl en draag bij aan de bruisende agenda van Heeze-Leende!

De website Visitheezeleende.nl is een initiatief van Recreatief Heeze-Leende. Wist je dat Recreatief Heeze-Leende een vereniging is met als doel het bevorderen van toerisme in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp? De focus ligt op groei in verblijfsrecreatie en een toename van bestedingen door dagrecreanten bij horeca en winkeliers. Als aanjager en bemiddelaar sporen zij ondernemers aan om samen te werken en onderhouden zij nauw contact met de gemeente. Recreatief Heeze-Leende, geleid door vrijwilligers, streeft naar een positieve impuls voor de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in de gemeente Heeze-Leende.