Bewoners en abonnementhouders van zorgcentrum Nicasius genieten van advocaatje met slagroom tijdens muzikale middag

zorgcentrumnicasius (1)

Wat een feest was het voor de bewoners van zorgcentrum Nicasius afgelopen donderdag! Op 10 maart organiseerden NL Doet, Tearoom/Teagarden & shop en de Vrienden van Nicasius een fantastische middag voor de bewoners en abonnementhouders.

Onder het genot van heerlijke hapjes, mede mogelijk gemaakt door NL Doet en de Tearoom, werd er gelachen, gezwaaid, gedanst en gezongen op de muziek van het duo Pitch. De vrijwilligers van NL Doet waren onder de indruk van het enthousiasme en plezier van de aanwezigen. Het advocaatje met slagroom en de ‘champagne’ gingen er goed in en niemand riep ‘stop’.

Niemand wilde naar huis, zeker niet toen er op het laatst ook nog rock en roll nummers werden gespeeld. Wat een geweldige middag en wat een genot om te zien dat zoveel mensen plezier hebben en met een lach vertrekken.

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Zorgcentrum Nicasius. Wat een prachtige samenwerking tussen verschillende organisaties en vrijwilligers om de bewoners van het zorgcentrum een onvergetelijke middag te bezorgen.

Bron tekst en foto’s: Vrienden Zorgcentrum Nicasius

[metagallery id=39082]

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl