Zomer Theater Kapellerput: Geniet van sfeervolle openluchtvoorstellingen.

httpszomertheaterheeze.nl

Van 15 juli tot 19 augustus kunt u genieten van het veelbelovende ‘Zomer Theater Kapellerput’ voor de derde keer op rij. Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar zowel jong als oud kan genieten van een gevarieerd programma. Van cabaret tot tonpraters en van country tot jazz, er is voor ieder wat wils!

Genieten in de openlucht

Het openluchttheater biedt de perfecte setting om te genieten van de voorstellingen. Neem plaats op de tribune onder het genot van een verfrissend drankje en hopelijk stralend zonnetje. Voel je vrij om je eigen kussentje mee te brengen en maak het jezelf comfortabel. Het belooft een avond vol plezier en entertainment te worden.

Houd er rekening mee dat onze voorstellingen afhankelijk zijn van het weer. Op de dag van de voorstelling ontvang je een e-mail als de organisatie genoodzaakt is om aanpassingen te doen vanwege de weersvoorspellingen. Mocht het nodig zijn, dan schuiven we de voorstelling een uurtje op om een bui te vermijden. Helaas kan het voorkomen dat we bij aanhoudende regen de voorstelling moeten annuleren. In dat geval wordt het bedrag van je ticket uiteraard teruggestort. We raden je aan om je kleding en accessoires aan te passen aan de weersomstandigheden. Een poncho, dekentje, zonnebrandcrème, laagjes kleding en natuurlijk een kussentje om op te zitten zijn altijd welkom!

Auto

Parkeren is mogelijk bij Kapellerput, gelegen aan de Somerenseweg 100 in Heeze. Volg vanaf daar eenvoudig de borden naar het openluchttheater. We zorgen ervoor dat je gemakkelijk en probleemloos je weg kunt vinden. Of kom lekker op de fiets.

Mis deze fantastische kans niet om te genieten van een zomer vol theater, gezelligheid en vermaak. Koop snel je tickets en verzeker jezelf van een plekje bij Zomer Theater Kapellerput. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Voor meer informatie en het reserveren van tickets, bezoek de website: https://zomertheaterheeze.nl/

Bron foto: Maarten Stalpers – Bron tekst: Zomertheaterheeze.nl

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl