Winnaar inzending Mooiste Boom bekend

Trekking winnaar boom van het jaar 1 (1)

De zomereik op het grasveldje bij de Stoelenmatter/Tinnegieter in De Nieuwe Hoeven in Heeze is uitgeroepen tot de ‘Boom van het Jaar 2023’ in de gemeente Heeze-Leende. Deze boom kreeg de meeste stemmen in een verkiezing georganiseerd door IVN Heeze-Leende. De winnende boom werd door de lokale inwoner Piet den Besten genomineerd, die nu als beloning ook een boom mag ontvangen.

De gelukkige winnaar die op de winnende boom heeft gestemd, Marloes van der Weele, krijgt op 25 juli een certificaat uitgereikt door wethouder Robert Groenewoud. Als extra prijs zal ze een ‘jonkie’ van de zomereik ontvangen, die in de herfst zal worden geplant tijdens de viering van de 50ste Boomfeestdag in Heeze.

De verkiezing van de ‘Boom van het Jaar’ is een initiatief van IVN Heeze-Leende, bedoeld om de schoonheid en het belang van bomen in de gemeente te benadrukken.

Bron foto: Ruud Krielaart, R. (2023b, juli 12). Trekking winnaar boom van het jaar 1.jpg  | Bron tekst: Van Den Broek, H. (2023a, juli 1). Hans van den Broek. https://www.rtvhorizon.nl/?p=84033 | Heeze-Leende. (2023a, juni 7). Ontdek de pracht van de bomen in onze gemeente tijdens de “Boom van het Jaar” verkiezing en fietstocht! Heeze-leende. https://www.heeze-leende.nl/ontdek-de-pracht-van-de-bomen-in-onze-gemeente-tijdens-de-boom-van-het-jaar-verkiezing-en | | DPG, ED.nl, Thijssen, W. (2023, juni 29) https://www.ed.nl/heeze-leende/zomereik-in-de-nieuwe-hoeven-mooiste-boom-van-heeze-leende~adf97f36/ | Heezeleende. (2023b, juli 12). Winnaar inzending Mooiste Boom bekend – Heeze Leende. Heeze Leende. https://www.ivn.nl/afdeling/heeze-leende/nieuws/winnaar-inzending-mooiste-boom-bekend/

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl