Wagenbouwers FM Heeze weer terug in de lucht!

IMG_3895 (1) (1)

De opwinding bouwt zich op in Heeze en daarbuiten, want de legendarische WagenbouwersFM is terug en dit keer met nog meer glans en vreugde, ter gelegenheid van de Brabantsedag. Voor het zesde jaar zal Wagenbouwers FM een week lang de lucht vullen met muziek, verhalen en prijzen van maandag 21 augustus tot en met zondag 27 augustus. Te vinden op 106.9 FM.

Als het epische hoogtepunt van de bouwinspanningen op de 16 bouwplaatsen nadert, wordt de harmonie van hamerslagen, zagen en verfkwasten verrijkt met de levendige klanken van WagenbouwersFM. 

De vertrouwde en toch vernieuwde frequentie, 106.9 FM, zal het huis zijn van de enthousiaste DJ’s die hun intrek nemen in het Glazen Huis op het gemeentehuisplein in Heeze. WagenbouwersFM is niet alleen een radiostation, maar een gedeelde passie voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. Het station zal niet alleen lokaal te beluisteren zijn, maar ook wereldwijd via online streaming.

Koen van der Vorst, een van de enthousiaste DJ’s, deelde zijn opwinding: “Het is fantastisch dat we dit voor het zesde jaar kunnen neerzetten. De wagenbouwers genieten er echt van en dat is waar het uiteindelijk om draait. We kijken er enorm naar uit!”

De festiviteiten beginnen al op het Brabantsedag Openingsfeest op zaterdag 19 augustus, waar de DJ’s van Wagenbouwers FM een magische start van het feestseizoen zullen creëren. Feest gegarandeerd!

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze feestelijke traditie en stem af op Wagenbouwers FM van 21 tot 27 augustus. Duik in de wereld van de Brabantsedag en geniet van de ritmische soundtrack van de wagenbouwers. Voor meer informatie en updates, bezoek www.wagenbouwersFM.nl en volg Wagenbouwers FM op sociale media.

Bron foto: Brabantsedag (z.d.) IMG_3895.jpg | Bron tekst: Brabantsedag (2023, augustus 10) Persbericht WagenbouwersFM weer in de lucht.docx

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl