Verslag van de 4e Peter van Lieshoutrit

4e-Peter-van-Lieshoutrit-1132851-1

Ondanks de weersvoorspellingen, en zonder een worst te brengen aan de zusters Clarissen, werd er op zaterdag 28 augustus gestart met de 4e Peter van Lieshoutrit. Het zonnetje scheen en het was droog weer.

We startten met ongeveer 20 prachtige auto’s en rond de 67 personen. Na vertrek en een prachtige tocht werd er een stop gemaakt bij restaurant de Kleine Dommel in Eindhoven. Hier werden de deelnemers verrast met koffie en een keuze uit gebak, en een drankje na voor de liefhebbers. Uiteraard trokken de prachtige auto’s veel bekijks van de overige gasten van het restaurant.

Na deze stop werden de deelnemers opnieuw verrast door de tweede helft van de tocht. Om ongeveer 17.30 uur kwamen we weer aan bij het Nicasiushuis, met vele auto’s vol blije gezichten van bewoners die hiervan hebben genoten. Deze tocht werd voornamelijk mogelijk gemaakt door Traction Nederland, die de tocht ook heeft uitgezet.

Na afloop werd er nog even nagepraat met de chauffeurs onder het genot van een drankje en snack. Ragonde sprak namens de Vrienden ook een dankwoord uit. Er werd meteen een toezegging gedaan voor een tocht in het komende jaar, 2024. Dit alles werd tevens mogelijk gemaakt door de Vrienden van Zorgcentrum Nicasius.

Foto’s en verslag: Willie Rutjens, Vrienden van zorgcentrum Nicasius (2023, augustus 26)

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl