Veel belangstelling 2e maandelijkse contactdag Sint Jorisgilde

sint Joris (1)

Op deze zondag 5 maart 2023 vond de 2e maandelijkse contactdag van het Sint Jorisgilde Heeze plaats. Ondanks het frisse weer was er veel belangstelling om deel te nemen aan de schietwedstrijd op de houten vogels. Na een kopje koffie kon iedereen zich inschrijven om mee te doen aan de competitie.

Met zowel het groot als klein gildegeweer werd er geschoten op de houten puisten (vogels). Het was een spannende wedstrijd, waarbij de deelnemers hun uiterste best deden om de vogel naar beneden te halen. Uiteindelijk werd de uitslag bekendgemaakt.

Bij het groot geweer waren de winnaars Thijn Rooijakkers, Frans Verest, Jan van Lierop, Bert Gijsbers en Peter Janssen. Bij het klein geweer waren de winnaars Jan Bijnen, Ad Verest, Jan van Lierop, Ad Verest, Renno Guitjens, Thijn Rooijakkers en Jan van Lierop.

Al met al was het een geslaagde contactdag, waarbij iedereen gezellig samenkwam en genoot van het schieten op de houten vogels. Het Sint Jorisgilde Heeze kijkt dan ook terug op een geslaagde dag en kijkt uit naar de volgende maandelijkse contactdag.

Foto’s en tekst: Sint Jorisgilde

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl