Opfriscursus verkeer voor (oudere) automobilisten.

verkeer (1)

We willen allemaal zolang mogelijk in onze auto blijven rijden. Maar de verkeersregels en -situaties veranderen en zijn we nog op de hoogte van al deze vernieuwingen?

Daarom organiseert Veilig Verkeer Nederland, afd. Heeze-Leende, weer de opfriscursus verkeer voor (oudere) automobilisten.

De cursus wordt gehouden in dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 op de volgende data: dinsdag 26 september en 3 en 10 oktober, aanvang telkens om 10.00 uur. U kunt zich weer aanmelden. Er kunnen 50 mensen deelnemen; vol is vol!

De cursus bestaat uit drie dagdelen. Tijdens de eerste twee dagen worden de nieuwe regels behandeld en wordt de kennis van de bestaande regels opgefrist, dit onder leiding van een gediplomeerde verkeersvoorlichter. U krijgt ook een boekje waarin alle verkeersregels uitgebreid behandeld worden. Op de derde dag geeft onze plaatselijk rijschoolhouder, Lau Verberne, een toelichting over een aantal praktische verkeerssituaties in Heeze, Leende, Sterksel en omgeving. Daarna is aan u de keuze om een afspraak te maken met Lau Verberne om een uur lang in uw eigen auto te gaan rijden, waarbij u zelf kunt aangeven op welke onderdelen van het verkeer u problemen ondervindt of onzeker bent.

Dankzij een subsidieverstrekking door de gemeente en de provincie Noord-Brabant kunnen de kosten beperkt blijven. De theorielessen en het boekje zijn gratis en voor een rijles betaalt u € 25,- aan de rijschoolhouder.

U kunt zich aanmelden via e-mail: vvnheezeleende@gmail.com.

Aanmelden kan tot 21 september.

Bron foto: Heessels, J (2023, juli 16). Verkeer.pgn  |  Bron tekst: VVN Heeze-Leende. (2023, 26 juli). OPFRISCURSUS 2023. Facebook.com. Geraadpleegd op 27 juli 2023, van https://www.facebook.com/VVN.Heeze.Leende.Sterksel/posts/670479055108841?ref=embed_post

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl