Ook woonzorgcentrum Nicasius aan de wandel 3-daagse!

Nicasius (2) (1)

De bewoners zijn op woensdag 21 juni begonnen met de eerste dag van de wandel-3-daagse; het was een warme dag, maar heel actief en gezellig. De donderdag was erg nat, maar ze werden heel gezellig ontvangen door de familie van de Vin, waar ze een kopje koffie kregen met een heerlijk stukje vlaai – hun dank daarvoor!

Vrijdag was onze laatste dag. Ze hebben een kleine ronde gemaakt en werden met applaus en een mooie zonnebloem ontvangen. Daarna was het feest in de tuin en op het balkon met muziek van Hetty Hoevenaars, die de sterren van de hemel zong.

Er was ook een ijsje en lekkere frisdrank, allemaal aangeboden door de Vrienden van Zorgcentrum Nicasius. Alles bij elkaar waren het geweldige, leuke en gezellige dagen en zij danken iedereen voor alle hulp die heeft bijgedragen om de bewoners een top 3-daagse te bezorgen. Het was een gezellige, warme dag uit met woonzorgcentrum Nicasius.

Bron tekst: Vrienden van Zorgcentrum Nicasius (2023, 24 juni) Ook woonzorgcentrum Nicasius ook aan de wandel 3-daagse! Foto’s: Vrienden van Zorgcentrum Nicasius

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl