Nieuwe website VisitHeezeLeende.nl voor toerisme

website (1)

Er is een nieuwe website gelanceerd om toeristen te voorzien van informatie en hun verblijf in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp zo aangenaam mogelijk te maken. De website, www.visitheezeleende.nl, is onlangs live gegaan en biedt een schat aan informatie over verblijfsmogelijkheden, cafés en restaurants, activiteiten en wetenswaardigheden van de vier kernen in de gemeente Heeze-Leende.

“Of je nu van dichtbij komt, van ver weg of zelfs uit eigen dorp, wanneer je ergens naartoe gaat, wil je je vaak online al oriënteren op wat er te doen is, wat er te beleven is en wat er te zien is,” legt Johan Bax, voorzitter van Recreatief Heeze-Leende, uit. “Met deze website kan dat uitstekend. De website is nog volop in ontwikkeling en we nodigen iedereen die input heeft uit om deze met ons te delen. Graag zelfs!”

De nieuwe website is een initiatief van Recreatief Heeze-Leende, een vereniging waar veel ondernemers lid van zijn of kunnen worden. Om de leden extra onder de aandacht te brengen, worden zij als eerste gepresenteerd op de website. Recreatief Heeze-Leende heeft als doel het toerisme in de regio te bevorderen en richt zich op de groei van verblijfsrecreatie en de bestedingen van dagrecreanten bij horeca en winkeliers. De vereniging fungeert als aanjager en bemiddelaar, stimuleert samenwerking tussen ondernemers en is een belangrijke samenwerkingspartner van de gemeente Heeze-Leende.

“Recreatief Heeze-Leende, gedragen door en voor ondernemers, wil vanuit een coöperatieve houding een impuls geven aan de bedrijvigheid en werkgelegenheid in de gemeente Heeze-Leende,” aldus de voorzitter. “We geloven dat je pas echt wint als de ander ook wint.”

Voor meer informatie en contact met Recreatief Heeze-Leende, kunnen geïnteresseerden terecht via info@visitheezeleende.nl.

Bron tekst: Recreatief Heeze-Leende. (2023, 30 mei). Nieuwe website VisitHeezeLeende.nl voor toerisme [Persbericht]. Foto: Recreatief Heeze-Leende. (2023, mei 30). VisitHeeze-Leende (1).png.

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl