Mijn Heeze bedankt haar donateurs voor steun

Donateurs

Wat was het een geweldige dag vandaag op Heeze Leeft! Ook wij van Mijn Heeze stonden er met een kraam en we zijn ontzettend blij met alle bezoekers die bij ons zijn langsgekomen. We willen iedereen bedanken die onze vereniging heeft gesteund door donateur te worden.

Mijn Heeze is een vereniging die zich inzet om nieuws, verhalen en activiteiten uit ons mooie dorp op een laagdrempelige manier aan te bieden aan de inwoners. Om onze website en app draaiende te houden, hebben wij financiële steun nodig.

Ook donateur worden

U kunt dan een bedrag overmaken op de Rabo SpaarRekening NL48 RABO 1342 8227 65 t.n.v. Mevr. F. Engelen, onder vermelding van Mijn Heeze. Elke bijdrage is van harte welkom en wordt zeer gewaardeerd. Samen kunnen we Mijn Heeze op de kaart zetten en ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van het nieuws en de activiteiten in ons mooie dorp.

Onder de donateurs met een gift vanaf €12,50 verloten we deze week één cadeaubon ter waarde van €25,- van de Heezer Winkeliers Vereniging. Zo helpt u niet alleen ons, maar ook de lokale ondernemers. De winnaar van deze bon maken we 1e Paasdag bekend via onze website.

De Vereniging Mijn Heeze e.o. is geregistreerd onder KVK-nummer 89576292.

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl