Lantaarnpaalbanieren maken Heeze en Leende mooier

Banners (1)

De lantaarnpalen in Heeze en Leende zijn versierd met mooie banieren. Recreatief Heeze-Leende heeft deze banieren opgehangen. Op de banieren staan plaatjes van dieren die in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp leven, zoals de Schotse hooglander, de ijsvogel en het heideschaap.

Johan Bax, de baas van Recreatief Heeze-Leende, zegt: “In Heeze en Leende hangen de banieren aan de lantaarnpalen. Het maakt de straten vrolijker en we willen toeristen graag welkom heten in onze mooie gemeente.”

Recreatief Heeze-Leende heeft ook een nieuwe toeristenbrochure uitgebracht. Deze brochure is gratis en toeristen kunnen hem krijgen bij de leden van Recreatief Heeze-Leende. In de brochure staat handige informatie voor toeristen die Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp bezoeken.

In de toeristenbrochure vind je informatie over leuke plekken om te bezoeken, zoals attracties, bezienswaardigheden, recreatiemogelijkheden en evenementen in de regio. Toeristen kunnen nu makkelijk hun weg vinden en volop genieten van alles wat de gemeente Heeze-Leende te bieden heeft.

Met de kleurrijke lantaarnpaalbanieren en de informatieve toeristenbrochure hoopt Recreatief Heeze-Leende nog meer bezoekers aan te trekken en hen een geweldige ervaring te geven in dit mooie deel van Nederland.

Bron foto: Recreatief Heeze-Leende. (2023, mei 26). Banier Heeze-Leende.png/ Bron tekst: Recreatief Heeze-Leende. (2023a, mei 26). Lantaarnpaalbanieren sieren de dorpskernen in Heeze en Leende [Persbericht].

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl