Kom volgende week genieten van het Bumet schoolvoetbaltoernooi

RTV Horizon (1) (1)

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van Heeze-Leende staat weer voor de deur. Direct na het Hemelvaartweekend op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 mei zal dit geweldige event plaats vinden. Dit evenement brengt alle basisscholen uit Heeze, Leende en Sterksel samen, waarbij leerlingen van groep 3 tot en met 8 de kans krijgen om hun voetbaltalent te tonen. Dit jaar belooft het toernooi een recordaantal teams en kinderen te verwelkomen, met maar liefst 635 enthousiaste deelnemers verdeeld over 70 voetbal/schoolteams.

Het Sportpark Lambrek, gelegen aan de Sterkselseweg in Heeze, vormt het strijdtoneel van dit sportieve spektakel. De voetbalvelden van Heeze zullen bruisen van energie en competitie. De wedstrijden, inclusief de finales, worden elke avond gespeeld tussen 18.00 en 20.15 uur, waardoor de toeschouwers kunnen genieten van spannende voetbalmomenten onder de prachtige avondzon.

Met zo’n groot aantal deelnemende kinderen belooft het sportpark een levendige en levendige ambiance te bieden. De kantine zal elke avond geopend zijn, zodat spelers, ouders en supporters kunnen genieten van verfrissende drankjes en smakelijke versnaperingen terwijl ze de wedstrijden bijwonen.

Het schoolvoetbaltoernooi van Heeze-Leende is een geweldige gelegenheid voor kinderen om hun sportieve vaardigheden te ontwikkelen, teamgeest te stimuleren en bovenal plezier te hebben. Laten we klaarstaan om deze jonge voetbaltalenten aan te moedigen en te ondersteunen tijdens dit opwindende evenement!

Bron: RTV Horizon/  Hans van den Broek

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl