Het regent confetti in ’t Bessumpaleis!

confetti (1)

Gisteravond heeft de jeugd genoten tijdens weer een carnavals Party Night. De battles waren een groot succes, Sweet Candy heeft hun te gekke dans weer laten zien en er is volop gefeest. Deze carnaval samen met je vrienden feesten, kan vanavond nog één keer! App je vrienden en zorg dat je dit samen kan beleven.

Vanmiddag hebben we de laatste carnavalsmiddag van 2023 kunnen beleven. Wat jammer dat het einde nu in zicht is, maar wat hebben we genoten! Ook vandaag kijken we terug op een geslaagde middag. Met de schatkaart hebben we een echte schat gevonden, de kinderen hebben zich mooi kunnen laten schminken en er was dankzij jullie een heuse confettiregen. Een confettiregen met in het middelpunt onze hoogheden. Evi, Bram en Denise, bedankt voor jullie enthousiasme!

Voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar… Tot vanavond!
Het belooft een te gekke avond te worden. De Heibessums geven alles, het Turbo Team komt optreden en aan het einde van de avond regent het confetti!

En voor de jongere jeugd… Bedankt voor de super gezellige carnaval! Zonder jullie (en jullie papa’s, mama’s, opa’s, oma’s…) hadden we er nooit zo’n mooi feest van kunnen maken.

Hei of gin hei..

BESSUM!

Bron tekst en foto’s: Heibessums (2023, 21 februari, 17:43 uur)

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl