Gezellige muziekbingo Vrouwen van Nu dankzij gulle winkeliers en enthousiaste deelnemers (nu met foto’s)

VrouwenvanNu (2) (1)

Donderdagavond 20 april organiseerde Vrouwen van Nu een gezellige muziekbingo in ‘t Perron. De avond werd mogelijk gemaakt door een aantal gulle winkeliers uit de buurt, die ervoor zorgden dat er leuke prijzen te winnen waren. Onder andere Albert Heijn, Welkoop, Intertoys, Bloematelier Cooymans, Daan mode, Van Hooff culinair, DA- drogist, De Kaasboer, Eventjes Eten, ‘t Bakkertje, Bakkerij Vedder, Paulineke, De Wijnhoeve, Flowers, Lektura en Latido droegen bij aan deze sfeervolle avond.

Naast de gezelligheid en de mooie prijzen, was het vooral de muziek die de avond tot een groot succes maakte. De deelnemers werden getrakteerd op een afwisselend en inspirerend programma, waarbij er veel gelachen en gezongen werd. Zelfs een polonaise mocht niet ontbreken. Vrouwen van Nu zijn erg blij met het enthousiasme en de betrokkenheid van de deelnemers en de winkeliers.

Let op de website voor de volgende avond van Vrouwen van Nu, ook dan hebben we weer iets inspirerends. Noteer de datum alvast: donderdag 21 september.

Bron: VvN

[metagallery id=40683]

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl