Gezellige en succesvolle start Zomertheater in Heeze

Zomer Theater Heeze

Na een succesvolle en gezelligeavond, waarin cabaretiers Gerrie Smits & Marlon Kicken het publiek aan het lachen maakte in een dubbelshow, is het a.s. zaterdagavond 22 juli de beurt aan Tip Jar. Met hun songs nemen ze je mee naar the hippie side of country.

Bart de Win ken je misschien als toetsenist van Gerard van Maasakkers. Tip Jar’s eigen aanstekelijke americana en de liefde voor Amerikaanse rootsmuziek bracht hen al op legendarische podia als Gruene Hall (Emmylou Harris, Johnny Cash) en Luckenbach (Willie Nelson, Guy Clark) en bezorgde hen een plekje in de line up van diverse festivals in Texas. In de zomer van 2019 tourde Tip Jar in triovorm voor het eerst ook in Engeland. In eigen land opereert de band vooral in het americana-circuit, maar ze doen het ook goed in de intiemere theaterzalen en muziekpodia.

Onder het genot van een lekker drankje neem je, eventueel op jouw eigen meegebrachte kussentje en hopelijk onder een lekker avondzonnetje, plaats op de tribune. Met deze muziek erbij móet dat een zwoele zomeravond worden. De voorstelling vindt op zaterdagavond plaats en begint om 20.00 uur. Er is een drankje en chipje verkrijgbaar via een drive in bar die voorafgaand en in de pauzes het theater binnen komt rijden.

Tickets zijn voor € 17,50 verkrijgbaar via www.zomertheaterheeze.nl.  

Bron foto: The event composer. (2023, 15 juli). Zomer Theater Heeze.jpg. | Bron tekst: Van den Borne, S. (2023, 16 juli). Gezellige en succesvolle start Zomertheater in Heeze [Persbericht].

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl