Gezellige avond bij Vrouwen van Nu met Barista Laura Janssen

barista (2) (1)

Wat een fantastische avond was het afgelopen donderdag bij Vrouwen van Nu! De vrouwen werden meegenomen in de wereld van koffie door niemand minder dan Barista Laura Janssen, die vol passie en enthousiasme vertelde hoe je een perfecte cappuccino of Latte kunt maken. En alsof dat nog niet genoeg was, presenteerde Laura ook nog haar heerlijke zelfgebakken koekjes, die je kunt bestellen op haar website. We hebben ze geproefd en ze waren overheerlijk!

Maar dat was nog niet alles, want onze voorzitter Els v.d. Laak-Vermeer kondigde ook nog het speciale receptenboekje aan dat is samengesteld ter ere van ons 90-jarig bestaan. Dit boekje bevat recepten van onze eigen leden, samengevoegd in boekvorm door Mien en Lies Maas. Wat een mooi initiatief!

De avond werd nog feestelijker doordat we drie nieuwe leden mochten verwelkomen: Truus Gubbels, Caren Schilders en Diny van Maasakkers. We hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen bij onze vereniging. Ook waren er vijf gastleden aanwezig, die gebruik maakten van de mogelijkheid om via het Perron een entreekaartje te kopen.

Al met al was het een ontzettend gezellige avond waarop we weer wat hebben bijgeleerd. Zet daarom alvast 16 maart in je agenda voor onze volgende ledenavond. Binnenkort kun je op onze website zien wat het programma zal zijn. Tot dan!

Bron: VvN / Joost Heessels

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl