Geslaagde 3e Speelplaats fanfare st Nicasius!

Muziekwerkplaats (2) (1)

Op zondag 21 mei vond de 3e Speelplaats van fanfare st Nicasius plaats. Inmiddels zien we iedere Speelplaats bekende gezichten terugkomenbmaar we mochten deze keer ook weer nieuwe deelnemers begroeten. Erg fijn!

Op deze Speelplaats was er gekozen voor 1 gezamenlijke spelactiviteit en 1 muzikale workshop. Met de muzikale workshop werd er weer een nieuw liedje ingestudeerd dat zelfs de nieuwe deelnemers in korte tijd onder de knie kregen. Op diverse instrumenten lieten de kinderen  in een gezamenlijke uitvoering onder leiding van de mascotte Bas Brulaap het muzikale resultaat horen. Erg knap hoe snel dit opgepakt werd door iedereen. Verder werd er ook nog gezamenlijk een body percussie activiteit gedaan. Zonder instrumenten maar puur met je eigen lichaam ritmes maken. Het ging de kinderen goed af Het lijkt eenvoudig maar dat is nog best lastig. Uiteindelijk kreeg iedereen het goed onder de knie en zelfs de ouders konden ervaren dat het nog niet zo makkelijk is.

Voor de organisatie komt er nu nog de mooie taak om voor de 4en laatste Speelplaats van dit seizoen wederom een mooi programma te maken met voor iedereen een muzikale uitdaging.

De 4e Speelplaatsen is op 18 juni. Het is geen inloopochtend maar een compleet muzikaal programma. Om dat volledig mee te maken moet je dus van 10.30 uur  tot 11.30 uur aanwezig zijn. De leeftijdsgrens vanaf groep 4 is vervallen dus alle kinderen zijn van harte welkom !

Bron tekst + foto: Fanfare Nicasius

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl