Deelnemers druk in de weer met de AFVAL-race

afvalrace (1)

Vandaag heeft Gemeente Heeze-Leende de grote AFVAL-race georganiseerd in het kader van de Landelijke Opschoondag. Deelnemers in gele hesjes met grijpers en vuilniszakken hebben zich ingezet om zoveel mogelijk straten, parken, pleintjes en beekjes schoon te maken en daarmee bij te dragen aan een schonere gemeente.

Tussen 13:00 en 13:30 uur konden deelnemers bij Tapperij De Zwaan de benodigde materialen ophalen, waarna om 15:30 uur de grote afval-race van start ging. Deelnemers maakten kans op een mooie prijs en ontvingen allemaal een leuke attentie als dank voor hun inzet.

Onder de deelnemers bevond zich ook een gezin, bestaande uit vader, moeder en hun twee dochters, die meededen om bij te dragen aan een schoon leefmilieu voor iedereen. Hoewel de AFVAL-race een wedstrijd was, gaven zij aan dat ze ook zonder de materialen van de gemeente de wijk schoon zouden hebben gemaakt.

Al met al was de AFVAL-race een groot succes en heeft het bijgedragen aan een schonere gemeente en bewustwording rondom het belang van een schoon leefmilieu.

Tekst en foto: Joost Heessels

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl