Creatieve Herbestemming: Onderdelen Brabantsedagwagen Betoveren Into The Woods

WhatsApp Image 2023-09-17 at 18.33.47 (2) (1)

Dit is het tweede jaar op rij dat onderdelen van de wagen van Vriendenkring Ge Wit ‘T Oit Noit Nie te zien zijn op het drukke Into The Woods-dancefestival in Amersfoort. Om dit voor elkaar te krijgen moesten ze de mooie onderwaterwereld – die ze eerder op de Brabantsedag hadden laten zien – uit elkaar halen. Daarnaast worden diverse onderdelen van de wagen mogelijk opnieuw gebruikt als decorstukken tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).

In samenwerking met de organisatie van Into The Woods (ITTW) heeft Vriendenkring Ge Wit ‘T Oit Noit Nie een ontwerp gemaakt waarbij delen van hun wagen dienden als decor voor een van de podia op het festivalterrein. Deze creatieve herbestemming voegt een extra dimensie toe aan de alom geprezen festivalsfeer van ITTW. Het is erg mooi dat elementen die Vriendenkring Ge Wit ‘T Oit Noit Nie niet bouwden hier aan konden bijdragen.

Ook onderdelen van wagens van andere wagenbouwers vinden hun weg naar andere evenementen.

Foto’s en filmpje beschikbaar gesteld door Vriendenkring Ge Wit ‘T Oit Noit Nie.Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl