4e Speelplaats fanfare st Nicasius een succes !

4e muziekspeelplaats-a (1)

Heeze – Op zondag 18 juni vond de laatste Speelplaats van het seizoen plaats bij Fanfare st Nicasius. Het evenement trok opnieuw bekende gezichten, maar wat vooral opviel was de buitengewone enthousiasme van de kinderen.

Tijdens deze Speelplaats stond er een gezamenlijke spelactiviteit en een muzikale workshop op het programma. Het spelactiviteit was een muzikaal memory spel, waarbij de kinderen fanatiek meededen om zoveel mogelijk combinaties te raden. Bij de muzikale workshop werd er een nieuw liedje ingestudeerd, dat verrassend snel werd opgepikt. Het lijkt erop dat herhaling loont, aangezien de kinderen elke Speelplaats steeds sneller de muziek oppakken.

Onder leiding van mascotte Bas Brulaap lieten de kinderen in een gezamenlijke uitvoering op diverse instrumenten aan hun ouders het muzikale resultaat horen. Dit optreden werd beloond met een welverdiend applaus.

Het Speelplaats-concept van Fanfare st Nicasius heeft als doel om jonge kinderen op laagdrempelige wijze enthousiast te maken voor muziek. En met succes!

Voor degenen die graag verder willen met muziek, biedt de fanfare mogelijkheden voor muzieklessen. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.fanfareheeze.nl of via een e-mail naar jeugdzaken@fanfareheeze.nl. Ook staat de informatie op de flyer die afgelopen week op alle scholen is verspreid.

Enkele belangrijke data die vermeld staan op de flyer zijn:

  • 27 juni: Optreden van jeugdleden en kinderen van de Speelplaats bij Perron, van 19.00 tot 19.45 uur.
  • 2 juli: Gratis proeflessen bij Perron, van 10.30 tot 12.30 uur. Aanmelden kan tot 20 juni via jeugdzaken@fanfareheeze.nl.
  • Muzieklessen voor het seizoen 2023/2024 bij Perron. Aanmelden kan tot 21 juni via het aanmeldformulier op www.fanfareheeze.nl of via jeugdzaken@fanfareheeze.nl.

Fanfare st Nicasius heeft enorm genoten van het enthousiasme van alle kinderen tijdens de vier Speelplaatsen en hoopt dat dit, waar dan ook, het begin kan zijn van de mooiste hobby die er is: samen muziek maken!

Bron foto’s: Berkers, E (2023, 18 juni)
Bron tekst: Berkers, E. (2023, 18 juni). 4e Speelplaats fanfare st Nicasius een succes ! [Persbericht].

Zie je een fout, laat het ons weten via redactie@mijnheeze.nl

Download onze – gratis – app in Google Playstore en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt in Heeze.

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292

Steun ons via NL 48 RABO 1342822765 – t.n.v. F. Engelen t.b.v. Mijn Heeze

info@mijnheeze.nl
redactie@mijnheeze.nl
Whatsapp: 06 29222435

 

Kijk ook eens op Mijnleende.nl