Nieuwe opzet Stroopwafelactie Carnavalsvereniging Kraaienvangers

Heeze – Elk jaar organiseren de Kraaienvangers de Stroopwafelactie. Deze actie is bedoeld om geld op te halen voor de Seniorenmiddag en het ziekenbezoek. Beiden zijn onderdeel van het carnavalsseizoen van de Kraaienvangers in Heeze.

Afbeelding: De Kraaienvangers (Z.d.) De Kraaienvangers Stroopwafelactie.png | Tekst: Elli v. Gennip (2023, 16 oktober) Stroopwafelactie 2023.docx

De Seniorenmiddag is een gezellige middag entertainment voor alle inwoners van Heeze die de seniorenleeftijd bereikt hebben. Er is muziek, dans, cabaret en tijd voor een hapje en een drankje. Om deze voor hen allemaal toegankelijk te houden, zijn de kaarten gratis en wordt de middag mede betaald door de opbrengsten van de Stroopwafelactie.

Met uw bijdrage van de Stroopwafelactie sponsort u ook het Ziekenbezoek. Op deze ochtend op carnavalszaterdag bezoeken onze Prins en zijn Raad verschillende adressen van mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken en die een bloemetje verdienen.

Op zaterdag 21 oktober 2023 tussen 09:00 en 16:00 komen we bij u langs om onze stroopwafels aan te bieden. Heeft u ons gemist? Geen paniek: ook bij onze stand op het gemeentehuisplein of bij de Coop kunt stroopwafels scoren. Een pakje kost dit jaar €3,50, 3 pakjes kosten €10,- en de opbrengst gaat volledig naar het organiseren van de Seniorenmiddag en het ziekenbezoek.