Nieuwe naam NTO Sterksel Heeze : Goed Gestemd

Afgelopen vrijdag waren er veel belangstellenden in Het Perron in Heeze. Het derde deel van het Nieuw Talent Orkest van Sterksel/Heeze werd afgesloten met een uitwisseling samen met het Klein Orkest uit Maarheeze. Beide orkesten staan onder leiding van Henk van Moorsel uit Soerendonk.

Vanuit het bestuur van Heeze deed Johan het openingswoord. Hij heette iedereen welkom en wenste beide muziekgezelschappen veel succes. Het eerste optreden was van het NTO orkest wat meteen hun nieuwe naam bekend maakte. Eerst werd er gestemd met wel een hele valse noot. ( Natuurlijk ingestudeerd)

Daarna werd er een goed klinkende noot gespeeld waarna door Henk van Moorsel de nieuwe naam “Goed Gestemd” werd medegedeeld. Zij lieten de muziek horen van Blues Time. Rock Beat tot Bella Ciao. Daarna was er een kleine pauze waar iedereen een drankje kon nuttigen aan de bar.

Na de pauze was het de beurt aan het Klein orkest uit Maarheeze. Zij lieten verschillende bekende muziekstukken horen. Van Highland Cathedral, Angels tot Heal the world. Als laatste was er de uitsmijter van de avond. Gezamenlijk speelden ze het stuk Sweet so Sweet wat Henk van Moorsel zelf heeft gearrangeerd.

Mooi om te horen en te zien dat er zoveel mensen zijn die graag muziek willen maken. Maar ook daarnaar willen komen luisteren en kijken.

Jaquot, een lid van Goed Gestemd,  sloot af met een bedankwoordje voor Henk die een biertje van fanfare St. Nicasius kreeg aangeboden. Ook Ans en Netta werden bedankt namens de groep Goed Gestemd voor hun inzet van de afgelopen periode.

Al met al een gezellige geslaagde avond met nog een gezellige borrel na de optredens. Op naar het volgende optreden. Waar we hopelijk weer velen kunnen laten genieten van een mooi stukje muziek.