Nieuwe Gezellige Plek in Heeze: De Heemkamer

Op donderdag 21 september is er iets leuks gebeurd in Heeze. Ze hebben een tweede gezellige plek gemaakt waar mensen samen kunnen komen en plezier kunnen hebben. Het heet De Heemkamer. Ondanks het slechte weer was het een succes. Veel mensen kwamen langs en deden leuke dingen zoals kaartspelletjes en spelletjes met steentjes. Ze hebben ook gepraat en herinneringen opgehaald met oude vrienden.

Tekst en foto: Mijn Heeze

Het idee van De Heemkamer is simpel: mensen kunnen hier samenkomen, met elkaar praten en spelletjes spelen. Het is een fijne plek voor mensen in Heeze om samen te zijn en van elkaars gezelschap te genieten.

Deze gezellige plekken worden georganiseerd door Senioren KBO Heeze. Op woensdag kunnen mensen naar het IVN-gebouw op Strabrecht komen tussen 14:00 en 16:00 uur. En nu is er ook een plek op donderdag in De Heemkamer, naast De Pompenmaker. Iedereen kan langskomen, het kost niets, en iedereen is welkom om mee te doen aan deze leuke bijeenkomsten.

Bij De Heemkamer draait het niet alleen om nieuwe vrienden maken, maar ook om oude vrienden weer te zien en herinneringen op te halen. Het doel is om mensen in Heeze dichter bij elkaar te brengen en samen plezier te hebben, ongeacht hun leeftijd.

Als je meer wilt weten over De Heemkamer en waar het is, kun je contact opnemen met Senioren KBO Heeze. Dus kom langs en maak deel uit van deze warme en vriendelijke groep mensen.