Nieuw Kunstgrasveld: Opening Uitgesteld, maar Clinic gaat door!

Bij Hockeyclub Heeze stond vandaag eigenlijk een feestelijke gebeurtenis gepland met de officiële ingebruikname van hun gloednieuwe kunstgrasveld. Echter, op het laatste moment werd de opening uitgesteld. De nieuwe datum zal binnenkort worden aangekondigd. Ondanks dit onvoorziene uitstel ging de bijbehorende hockey clinic wel door.

Foto’s: Britt Eichhorn | Tekst: Redactie Mijn Heeze

De hockey clinic was gericht op de jongste jeugd, de 012 teams, MO14-2 en ook op jeugd die interesse heeft om te beginnen met hockeyen. En er kwam veel jeugd op af.

De clinic werd geleid door spelers van heren en dames 1, die hun enthousiasme en expertise deelden met de deelnemers. Ondanks de vertraging in de opening van het nieuwe kunstgrasveld, was de hockey clinic een geweldige gelegenheid voor jonge spelers om de sport te ervaren en te genieten van een leerzame en leuke dag op het hockeyveld, zonder officiële verplichtingen.

Blijf op de hoogte voor updates over de nieuwe datum voor de opening van het kunstgrasveld bij Hockeyclub Heeze, en blijf betrokken bij de bruisende activiteiten van de club.