Nationale Voorleesdagen bijna van start

De Nationale Voorleesdagen gaan op woensdag van start en beloven weer een waar voorleesfeest te worden in de bibliotheek. Op vrijdag 26 januari staat er een speciale workshop op het programma met de titel ‘Lezen en Liedjes’, een muzikale ervaring voor kinderen van 1-4 jaar en hun (groot)ouders. De workshopt vindt plaats in de Bibliotheek in ‘t Perron om 16:00 uur. Toegang is gratis, maar aanmelding is vereist vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Afbeelding: De Nationale Voorleesdagen | Tekst: Bibliotheek Dommeldal

De workshop wordt geleid door Elja Smeets-Schaaf van Muziek Fantastique. Elja zal zingen, spelen en voorlezen uit het prentenboek van het jaar: ‘Help! Een verrassing’.

Op woensdag 31 januari voegt Wethouder Maaike van Breugel zich bij de festiviteiten door voor te lezen tijdens het Voorleesontbijt. Van 10:30 tot 11:00 uur zijn alle geïnteresseerden welkom in de bibliotheek. Hier kunnen zij genieten van het verhaal ‘Help! Een verrassing!’ onder het genot van een drankje, een stukje fruit en een hapje. Een gezellige ochtend waar jong en oud van harte welkom zijn.

Mis het niet! Tot ziens op de Nationale Voorleesdagen, waar ‘Help! Een verrassing!’ centraal staat als het Prentenboek van het Jaar 2024. August en Suus nemen je mee in een wereld vol verrassingen en avonturen.