Moeizame uitwedstrijden TTV de Meppers

Afgelopen maandag mocht ons 4e team de spits afbijten in Veldhoven. Hier werd nipt met 6-4 verloren. Fleur en Guus wonnen het dubbel en wisten 1 enkelspel te winnen. Ook Quincy deelde met 1 overwinning mee in de 4 behaalde punten tegen Veldhoven 10.

Afbeelding van Brett Hondow via Pixabay  | Tekst Maurice Cocquyt/ TTV de Meppers

Team 3 boekte z’n eerste overwinning door met 6-4 uit in Mierlo te winnen van de plaatselijke Mttv ’72 4. Tim en Eric wonnen samen het dubbel. Eric en Johan wisten beide 1 wedstrijd te winnen en Tim bleek ongenaakbaar in al zijn wedstrijden.

Ons vaandelteam verloor nipt van ATTC ’77 1 met 6-4. Wietse kon het in al zijn wedstrijden niet bolwerken tegen z’n tegenstanders. Ben won 2 van zijn 3 partijen en ook Iris pakte haar eerste winstpartij deze competitie.

Team 2 en 5 beleefden een zware avond in Geldrop tegen respectievelijk Unicum 6 en 8. Team 2 moest met 7-3 het onderspit delven, Edwin en Hans wonnen het dubbel. Edwin won 2 van de 3 partijen, waar Johan en Hans hun meerdere moesten erkennen.

Team 5 was een paar maatjes te klein en werd op een 10-0 nederlaag getrakteerd. Ralph, Harry en Maurice wisten dus helaas geen punten te behalen.

Ivm Carnaval ligt de competitie een paar weken stil. Op 23 en 24 februari a.s. spelen alle Mepperteams weer thuis bij Sporthal De Pompenmaker in Heeze.