Maak kennis met Het Betere Alternatief voor Geld en Gezondheid

Op 18 november zal Nieuw Brabant Zuid-Oost voor de 2e keer het Nieuw TijdPerk Festival organiseren, een bruisende middag gewijd aan verbinding, inspiratie en ditmaal het betere alternatief op het gebied van Geld en Gezondheid. Het evenement vindt plaats in ‘t Perron en belooft een informatieve middag te worden.

Foto: Mijn Heeze | tekst: Nieuw Brabant Zuid Oost. (z.d.-c). Nieuw Tijdperk Festival 2de editie – 18 november.

Het festival begint met een presentatie door niemand minder dan Arno Wellens, een gerenommeerde journalist en financieel expert. Hij zal het publiek op een inspirerende manier meenemen in de complexe wereld van financiën en vertellen over boeiende ontwikkelingen in de financiële sector.

Wat betreft gezondheid ligt de focus op het zelfherstellend vermogen. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse keuze-workshops over spirit, lichaam en geest. Bovendien zijn er kraampjes met informatieve stands, waaronder de Chinese Gezondheidsleer en een Tesla apparaat voor degenen die geïnteresseerd zijn in alternatieve geneeskunde.

Het evenement vindt plaats op 18 november van 13.45 uur tot 17.30 uur in ‘t Perron. De toegangsprijs bedraagt €20,50 en is inclusief koffie en thee.

Programma voor de dag:

  • 13.45 – 14.15 uur: Inloop
  • 14.15 – 14.25 uur: Opening door Nieuw Brabant Zuid-Oost
  • 14.25 – 15.10 uur: Lezing Geld door Arno Wellens
  • 15.10 – 16.00 uur: Marktplein rondom Gezondheid en Geld, inclusief het ruil experiment
  • 16.00 – 17.00 uur: Keuzeworkshops over Gezondheid
  • 17.00 – 17.30 uur: Mogelijkheid tot napraten aan de bar

Aanmelden voor het evenement en het kopen van kaartjes kan via de volgende link: Nieuw TijdPerk Festival Tickets

Voor degenen die op het laatste moment niet kunnen deelnemen, is het goed om te weten dat gekochte tickets overdraagbaar zijn. Mis deze kans niet om meer te leren over alternatieven op het gebied van Geld en Gezondheid en je te laten inspireren door de expertise van Arno Wellens en andere deskundigen op dit festival.