Thijs Verleg benoemd in de Orde van Oranje Nassau voor veelzijdige inzet

Foto: Britt Eichhorn | tekst: Redactie Mijn Heeze op basis van tekst gemeente Heeze-Leende

Op vrijdag 26 april 2024, omstreeks 12.45 uur, werd de heer M.P.N. Verleg, ook wel bekend als Thijs, geëerd met het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in dorpshuis ‘t Perron aan de Schoolstraat 48 in Heeze, onder leiding van burgemeester T.M. Heldens.

Thijs Verleg heeft een indrukwekkende staat van dienst als vrijwilliger in diverse gemeenschapsprojecten. Hij droeg bij aan de renovatie van het schoolplein van basisschool de Tweesprong in Nederweert-Eind en speelde als bestuurslid van verschillende stichtingen een cruciale rol bij het organiseren van activiteiten ter bevordering van de leefbaarheid. Daarnaast heeft hij met zijn lokale nieuwsplatform, HeezeLeende24, een belangrijke rol gespeeld in het verstrekken van informatie en ondersteuning van lokale evenementen.

Zijn inzet strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder de Stichting D’índ-j-Bringt-j, Stichting Reigershorst, Sportgala Heeze-Leende, en meer. Door zijn betrokkenheid heeft Thijs Verleg een aanzienlijke positieve impact gehad op de gemeenschap van Heeze-Leende en ver daarbuiten.

De toekenning van het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau is een erkenning voor zijn inzet en toewijding aan het welzijn van anderen.