Lichtstad Revue Keert Terug Naar ‘t Perron!

De opwindende reis van “De Platinum Express” van Lichtstad Revue bereikt op 21 april zijn volgende halte: ‘t Perron! Na een opmerkelijke afwezigheid zijn de sprankelende optredens van Lichtstad Revue terug en schitteren ze als vanouds op verschillende podia, waaronder het Parktheater, de Kattendans en Het Klooster van Nuenen.

Foto is aangeboden door Lichtstad Revue | Tekst gebaseerd op het persbericht: lichtstad revue op de planken in ‘t perron! van Lichtstad Revue

Na een reeks van acht uitverkochte voorstellingen staat Lichtstad Revue op zondag 21 april klaar om het publiek te betoveren vanaf 14.30 uur in ‘t Perron.

De middagvullende show, gebaseerd op het verhaal van de winnaars van een loterij, neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis naar diverse landen. Terwijl de reizigers avonturen beleven, worden de toeschouwers getrakteerd op prachtige zang- en dansnummers die perfect passen bij de reisverhalen. De humoristische invulling van de cast zorgt voor een luchtige verhaallijn die het publiek keer op keer doet lachen!

Zoals altijd bij Lichtstad Revue, kunnen bezoekers zich verwachten aan schitterende kostuums, betoverend licht en een geluid dat de voorstelling tot leven brengt tot een magisch geheel! Bovendien heeft deze revue een speciaal Heezer tintje. Sopraan Suzanne van Gorp, een van de spelers van het Ensemble van deze voorstelling van Lichtstad Revue, is zelf afkomstig uit Heeze en is vereerd om in haar eigen dorp op te mogen treden.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Dorpshuis ‘t Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze. Ook zijn ze online te reserveren via de website van ‘t Perron of telefonisch via (040) 226 4252. Kaarten kosten €18,00.