Leesclub van A tot Z wint tweede editie van Lektura Literatuurprijs

Leesclub van A tot Z heeft de tweede editie van de Lektura Literatuurprijs gewonnen. De prijs is een initiatief van Kunstsmullen, boekhandel Lektura, bibliotheek Dommeldal en Vrienden van de Bieb.

Foto: Klaas Doornbos (z.d.) 20231016_212655.jpg | Tekst: Klaas Doornbos (2023, 23 oktober) E-mail van Klaas Doornbos: Leesclub van A tot Z wint tweede editie van Lektura Literatuurprijs

Dit jaar namen acht leesclubs in onze gemeente deel aan de wedstrijd. Zij lazen vijf boeken van Nederlandse schrijvers en kozen daar hun favoriet uit. Zij verantwoordden hun keus in een wervende recensie. De jury onder voorzitterschap van Frans Bakermans beoordeelde de inzendingen. Volgens de jury kwam de recensie van leesclub van A tot Z als beste uit de bus.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de thema-avond Taal in de Zwaan. De avond stond in het teken van poëzie, muziek en voordrachtskunst.

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Nieuws » Leesclub van A tot Z wint tweede editie van Lektura Literatuurprijs

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292