Lantaarnpaalbanieren sieren de dorpskernen in Heeze en Leende

Vanaf vorige week zijn in Heeze en Leende de lantaarnpalen door Recreatief Heeze-Leende weer voorzien van de kleurrijke banieren. Op de banieren sieren dieren die te herkennen zijn uit de natuur in Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp. Te weten, de Schotse hooglander, de ijsvogel en het heideschaap.

‘Zowel in Heeze als in Leende hangen de banieren in de lantaarnpalen en het fleurt het straatbeeld altijd op’, licht Johan Bax, voorzitter van Recreatief Heeze-Leende toe. ‘We heten er de toeristen graag welkom mee in onze mooie gemeente’.

Tevens bracht Recreatief Heeze-Leende vorige maand de vernieuwde toeristenbrochure uit. De nieuwe brochure ligt voor de toeristen klaar en is gratis verkrijgbaar bij de Recreatief Heeze-Leende leden. De brochure voorziet in info voor de toerist voor zijn bezoek aan Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp.

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Nieuws » Lantaarnpaalbanieren sieren de dorpskernen in Heeze en Leende

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292