Lancering tweede editie van de duurzaamheidskrant

Met enthousiasme kondigt de gemeente de lancering aan van de tweede editie van de Duurzaamheidskrant tijdens de Nationale Klimaatweek.

Bron tekst: Heeze-Leende. (2023aa, november 1). De tweede editie van de Duurzaamheidskrant. Heeze-leende. https://www.heeze-leende.nl/de-tweede-editie-van-de-duurzaamheidskrant

In deze (digitale) krant kun je meer lezen over wat de gemeente doet op het gebied van duurzaamheid. Je vindt informatie over het beleid, de grote en kleine projecten, en de stappen die je zelf kunt zetten.

Voor inwoners die minder digitaal vaardig zijn, willen ze benadrukken dat de Duurzaamheidskrant vanaf volgende week ook fysiek beschikbaar zal zijn. Je kunt een exemplaar inzien in het gemeentehuis en ‘t Perron. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen de kans heeft om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan onze duurzame inspanningen.

Zie je een foutje laat dat ons dan gerust weten. Mail naar redactie@mijnheeze.nl of app naar 06 29222435. Of heb je zelf nieuws of een verhaal laat het ons dan ook weten. 

Home » Gemeente » Lancering tweede editie van de duurzaamheidskrant

redactie@mijnheeze.nl

Whatsapp: 06 29222435

Vereniging Mijn Heeze e.o.
KVK: 89576292