Laatste kans op kaarten voor Seniorenmiddag De Kraaienvangers

Afgelopen zaterdag, 13 januari, vond het kaartenuitgifte moment voor de jaarlijkse Seniorenmiddag van carnavalsvereniging De Kraaienvangers plaats. Echter, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Inwoners van Heeze die 67 jaar of ouder zijn, hebben de mogelijkheid om deze kaarten op te halen bij Ine van den Hork. Het is vereist om vooraf een telefonische afspraak te maken via 06-38317405.

Foto en Tekst: Mijn Heeze

De Seniorenmiddag, georganiseerd door De Kraaienvangers, staat gepland op zondag 28 januari 2024, en zal plaatsvinden in het Kraaiennest. Een gezellige middag staat de 67-plussers uit de gemeente Heeze te wachten, gevuld met optredens van lokale artiesten en bekende tonpraters. Deze speciale middag, bedoeld voor onze (iets) oudere Kraaien en Kraaiinen, wordt mogelijk gemaakt door de jaarlijkse Stroopwafelactie van de carnavalsvereniging.

Belangrijk om te benadrukken is dat alleen inwoners van Heeze van 67 jaar en ouder in aanmerking komen voor de beschikbare kaarten. De organisatie nodigt iedereen uit om van deze bijzondere Seniorenmiddag te genieten en herinnert geïnteresseerden eraan om tijdig contact op te nemen met Ine van den Hork om de laatste beschikbare kaarten te bemachtigen.