Laat van je horen tijdens de Open Microfoondagen voor burgemeester Verhoeven

Op 1 februari neemt burgemeester Paul Verhoeven afscheid van zijn ambt na een indrukwekkende periode van 18 jaar als het boegbeeld van onze prachtige gemeente. Om dit bijzondere moment te vieren, nodigen we alle inwoners uit om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waaronder een afscheidsreceptie op donderdag 25 januari.

Tekst en afbeelding: Gemeente Heeze-Leende

Naast de officiële festiviteiten willen we ook jouw persoonlijke boodschap, dankwoord, gelukwens of herinnering aan burgemeester Verhoeven in de schijnwerpers zetten. Omdat jij als inwoner altijd centraal hebt gestaan in het beleid van Paul Verhoeven, bieden we je de kans om je stem te laten horen!

Laat van je horen

We hebben vier speciale dagen georganiseerd waarop je jouw boodschap voor de burgemeester kunt opnemen. Zonder afspraak ben je van harte welkom om binnen te lopen en persoonlijk jouw waardering uit te spreken, een herinnering op te halen, een gedicht voor te lezen of simpelweg hartelijke groeten over te brengen.

Alle vrolijke en warme berichten zijn welkom! We zullen deze verzamelen en er een fantastische collage van knutselen, die we vervolgens aan burgemeester Paul Verhoeven aanbieden als een tastbare herinnering namens alle inwoners, ondernemers en verenigingen.

  • Heeze: Gemeentehuis, donderdag 28 december tussen 10.00 en 13.00 uur.
  • Leende: Dorpshuis De Schammert, dinsdag 2 januari tussen 15.00 en 18.00 uur.
  • Sterksel: Dorpswinkel Spar, dinsdag 9 januari tussen 13.00 en 16.00 uur.
  • Leenderstrijp: Coöp St. Jan, woensdag 10 januari tussen 13.00 en 16.00 uur.

Kom gezellig langs op een van deze dagen en laten we samen een geweldig cadeau maken namens alle inwoners, ondernemers en verenigingen!

Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via communicatie@heeze-leende.nl. Laten we samen deze afscheidsperiode onvergetelijk maken voor burgemeester Paul Verhoeven!