Krijg als bibliotheekbezoeker van de bibliotheek het boek Sonny Boy cadeau

Gisteren werd het officiële startschot gegeven voor de grootste bibliotheekcampagne van Nederland: ‘Heel Nederland Leest’. Dit initiatief heeft als doel om gedurende de maand november zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden door gezamenlijk het boek ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl te lezen en te bespreken. Niet minder dan 250.000 exemplaren van dit boek worden gratis uitgedeeld aan bezoekers van deelnemende bibliotheken, waaronder Bibliotheek Dommeldal met een vestiging in Heeze.

Afbeelding: CPNB (Z.d.) 2023_42_SonnyBoy-en-Annejet-banner | Willems, J. (2023, 31 oktober). Leescampagne Heel Nederland leest van start met gratis boeken voor lezers. CPNB. https://cpnb.nl/nieuws/leescampagne-heel-nederland-leest-van-start-met-gratis-boeken-voor-lezers/

In de loop van november kunnen lezers, zowel in de bibliotheek als daarbuiten, met elkaar in gesprek gaan over hetzelfde boek, dit jaar zijnde ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl. Dit bijzondere liefdesverhaal, dat sinds 2004 internationaal bekendheid geniet, verschijnt speciaal voor ‘Heel Nederland Leest’ in een nieuw jasje. Het boek is gratis beschikbaar voor zowel leden als niet-leden bij de deelnemende bibliotheken, waardoor iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit literaire avontuur.

Dus, of je nu een fervent lezer bent of slechts af en toe een boek oppakt, ‘Heel Nederland Leest’ biedt de mogelijkheid om samen de magie van literatuur te ervaren en de rijke thema’s van ‘Sonny Boy’ te verkennen. Haal daarom snel je exemplaar op bij de bibliotheek in ‘t Perron.